Follow Clas Ohlson Oy

Clas Ohlson kasvatti eniten myyntiään Suomessa

Press Release   •   Sep 06, 2017 12:29 EEST


Clas Ohlson -konsernin myynti ensimmäisellä vuosineljänneksellä kasvoi kruunuissa 1 % ollen 1 783 MSEK (vuosi sitten 1 763 MSEK). Operatiivisen tuloksen kasvu oli konsernitasolla erinomainen 33 %, vaikka kesäsäät eivät suosinetkaan sesonkituotteiden myyntiä. Suomessa myynti oli toimintamaiden vahvinta, ja kasvoi 4 % euroissa ja 8 % kruunuissa ollen 200 MSEK (vuosi sitten 186 MSEK).

Uusi myymäläformaatti kaikkien saavutettavissa

Toukokuussa avattiin Suomen ensimmäinen pienen konseptin myymälä, Compact Store, Helsingissä Vuosaaren Columbus-kauppakeskuksessa. Myös Espoon Kivenlahdessa heinäkuussa avattu Pikkulaivan väistökauppakeskusmyymälä on uuden Compact Store -konseptin mukainen, pienemmän kokoluokan myymälä.

Clas Ohlson Oy:n toimitusjohtaja Sampo Päällysaho kommentoi:

−Saavutimme Suomessa kesäjaksolla myynninkasvun, vaikka kaikkia sesonkituoteryhmiä sää ei suosinutkaan. Myymälämme olivat kaupallisesti hyvässä kunnossa ja henkilökunta valmiita kohtaamaan asiakkaamme. Myymäläverkoston osalta avasimme kaksi Compact Store -myymälää ja olemme valmistelleet Kokkolassa muuttoa uusiin tiloihin Kallentorilla.

Kasvu jatkuu

Clas Ohlsonilla on Suomessa tällä hetkellä 39 myymälää ja verkkokauppa. Kauppaketjun kasvu jatkuu Suomessa. Tampereen Ratinan myymälä avataan keväällä 2018, Helsingin Redin myymälä syyskuussa 2018 ja Helsingin Triplan myymälä syksyllä 2019.

Clas Ohlson on kansainvälinen vähittäiskauppaketju. Päivittäin noin 4700 työntekijää yli 200 myymälässä ja toimistoilla kuudessa maassa auttaa ja innostaa ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä. Suomessa Clas Ohlsonilla on 39 myymälää sekä verkkokauppa. Lisätietoja yritys.clasohlson.fi

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.