Follow Clas Ohlson Oy

Clas Ohlson avaa myymälän Mall of Triplaan

Press Release   •   Aug 31, 2017 09:20 EEST

Clas Ohlson on sopinut myymälän avaamisesta Pasilaan rakenteilla olevaan Mall of Triplaan syksyllä 2019.

Clas Ohlsonin toimitusjohtaja Sampo Päällysaho kommentoi:

”Myymälämme kauppakeskus Triplassa täydentää hyvin Helsingin ja laajemmin pääkaupunkiseudun myymäläverkostoamme. Triplaan asiakkaamme pääsevät joustavasti kävellen tai pyörällä, julkisilla kulkuneuvoilla sekä autolla. Sijaintimme kauppakeskuksen palvelutasolla sopii hyvin koko myymälävalikoimamme ja myös yksittäisten, suurempien tuotteiden esittelyyn.”

Myymälä avataan syksyllä 2019. Myymälän myyntipinta-ala on 1207 m². 10 minuutin ajomatkan päässä kauppakeskuksesta asuu noin 500 000 potentiaalista asiakasta.

”Meistä on hienoa saada Clas Ohlson Mall of Triplan ensimmäiseen kerrokseen, jossa se tukee kolmen suuren päivittäistavarakaupan tarjontaa. Lisäksi Clas Ohlson palvelee hyvin myös lähialueiden asukkaiden tarpeita kodintarvikkeiden suhteen”, Mall of Triplan kaupallinen kehitysjohtaja Pirjo Aalto perustelee.

Kasvu jatkuu

Clas Ohlsonilla on Suomessa tällä hetkellä 39 myymälää ja verkkokauppa, ja kasvu jatkuu edelleen. Tampereen Ratinan myymälä avataan keväällä 2018 ja Helsingin Redin myymälä syyskuussa 2018.

Clas Ohlson on kansainvälinen vähittäiskauppaketju. Päivittäin noin 4700 työntekijää yli 200 myymälässä ja toimistoilla kuudessa maassa auttaa ja innostaa ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä. Suomessa Clas Ohlsonilla on 39 myymälää sekä verkkokauppa. Lisätietoja yritys.clasohlson.fi

Comments (0)

Add comment

Comment

Agree With Privacy Policy